Cari Blog Ini

nuffnang

9 Jul 2014

Anugerah Minyak Kasturi

Minyak Kasturi.


                                Minyak Kasturi Anugerah- Menghindari Amalan Sihir.
Minyak kasturi adalah haruman yang mempunyai banyak kelebihan kepada pemakainya, sesuai dengan hadis.  Khas untuk anda yang ingin melindungi diri dan keluarga daripada sebarang gangguan.
RM 48.00
Rm43.00

                                   Minyak Kasturi Anugerah- Kepintaran Anak
Minyak kasturi adalah haruman yang mempunyai banyak kelebihan kepada pemakainya, sesuai dengan hadis. Sering digunakan bagi penerang hati anak-anak dan memudahkan pembelajaran.Juka sesuai untuk menyejukkan hati anak-anak yang semakin liar atau keras.
RM 48.00
RM 43.00

                   Minyak Kasturi Anugerah- Menaikan Seri & Pemanis Diri
Minyak kasturi adalah haruman yang mempunyai banyak kelebihan kepada pemakainya, sesuai dengan hadis. Khusus bagi anda yang ingin  berusaha untuk  menaikan seri dan memulih nur  di dalam diri, membuatkan diri mudah disenangi ramai dan insya Allah dipercepatkan jodoh. 
RM 48.00 
RM 43.00

  Minyak Kasturi Anugerah- Keharmonian Rumah Tangga
Minyak kasturi adalah haruman yang mempunyai banyak kelebihan kepada pemakainya, sesuai dengan hadis. Boleh digunakan untuk mengembalikan keharmonian rumah tangga dan kasih sayang antara suami isteri.
RM 48.00
RM 43.00

Keratan Media

Kita hanya berusaha Allah jua yang Maha berkuasa dan dengan izinNya sesuatu itu menjadi penawar untuk kita.Jumpa Mila di Pkns Shah Alam / 0112311546 @ 0123719546


Tiada ulasan:

 photo comment6copycopy.png

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan