Cari Blog Ini

Memuatkan ...

nuffnang

25 Ogo 2016

19 Produk Nurraysa

Alhamdulillah,sedar tak sedar dah ada 19 jenis produk nuraaisya, dari cosmetik dan penjagaan keberdihan diri. bolehbdikatakan anda tak perlu banyak fikirlah. cukup hanya set putih pink untuk anda di rumah.


















Collagen Nurraysa

FORMULA ANTI PENUAAN DAN AWET MUDA
=====================================
TUA SEBELUM MASA NYA , MUNGKIN INI AYAT PALING NGERI UNTUK ANDA YG MASIH BERGETAH TERANG..TANG..TANG.. 
.
SEKIRANYA ANDA MASIH MENGAMALKAN PEMAKANAN YG TIDAK SEIMBANG MUNGKIN INI LAH PERKARA YG AKAN BERLAKU PADA ANDA...
.
BERTINDAK SEKARANG..... JAGA PEMAKANAN ANDA...
.
EHH...SI MIRA NI NAMPAK MCM DH BERUMUR 40 TAHUN TAPI UMUR BARU JER 30..... <- huh.... ayat mcm ni mmg mengusik kalbu...
.
.
MEMPERKENALKAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER
=============================================
.
APA YG MAMPU DI RAWAT OLEH NURRAYSA COLAGEN POWDER
.
.
Menganjalkan kulit
Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda
Formula Anti penuaan dan awet muda
Mengurangkan kedutan dan garis halus
Membuang toksik dalam badan
Mengatasi masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi
Mencuci dan membina usus
Mengatasi masalah sakit lutut
Menguatkan akar rambut
Menjaga kesihatan kuku yang sihat
Merawat penyakit kulit
Memperbanyakkan susu badan
Memberi tenaga kepada ibu mengandung
Menambah IQ bayi di dalam kandungan
Sesuai untuk remaja yang sudah baligh, lelaki dan perempuan,
ibu mengandung 6 bulan ke atas, ibu menyusukan anak dan golongan veteran.
.
.
HANYA DENGAN SATU PRODUK SAHAJA ANDA MAMPU MENGATASI MASAALAH SEMUA INI BESERTA DGN PEMAKANAN YG SEIMBANG DAN PENGAMBILAN NURRAYSA COLAGEN POWDER YG ISTIQAMAH


HARGA RM150 SEKOTAK (20 sachet)

UNTUK MEMPEROLEHI KESAN IMPAK MAKSIMA YG TERBAIK, KAMI CADANGKAN MAKAN SEHINGGA 60 HARI BERSAMAAN DGN 60 sachet.

3 KOTAK RM450

TAPI SEMPENA AIDILFITRI KAMI DAN DI BULAN RAMADHAN NI KAMI JUGA INGIN BERINFAQ...
                           
                              Testimoni   collagen Nurraysa



sebarang pertanyaan boleh hubungi mila 
01123118546

22 Ogo 2016

Nurraysa soap

Nurraysa Collagen Soap
=====================

Setiap orang mesti mengunakan sabunkan? sabun Nurraysa best sangat. jimat dan berkesan. sebelum mila bagi testimoni, mila cite dulu ye, bahan apa yang terdapat dalam sabun Nurraysa.

Fungsi
* Merawat jerawat
* Merawat jeragat
* Merawat kulit berminyak
* Memudarkan parut
* Mengecilkan liang pori pada wajah
* Mencerahkan kulit wajah
* Membuang sel-sel kulit mati
* Melembapkan kulit muka
* Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
* Mengurangkan whitehead & blackhead
* Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
* Menghilang bau badan
* Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak


Kandungan
Glyserin, minyak zaiton extra virgin, herba, susu kambing, collagen

Cara Penggunaan
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.

Testimoni.

Alhamdulillah syukur sangat apabila jerawat yang memenuhi wajah agak berkurangan apabila menggunakan sabun Nurraysa.

kesian sangat baby ni, mukanya penuh dengan ezema. Syukur pada Allah dah bersih hanya dengan mengukan sabun Nurraysa yang dirumus dengan bahan bahan yang berkualiti dan terbaik.



lipstik nurraysa

Merah semulajadi.
=================

Bibir yang warnanya merah secara semulajadi sangat disukai ramai. Nampak natural sahaja. Tak menyerlah sangat tak pucat. Jika lansung tak berdandan nanti kelihatan seperti orang yang sedang sakit. so cukuplah secalit lipstik Nurraysa untuk anda kelihatan menawan.

lipstik Nurraysa mengandungi

✨ mengandungi vitamin E serta bahan treatment yg berkualiti
✨Tidak menghitamkan bibir
✨ Tanpa plumbum
✨Mesra solat
✨Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas
✨ Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat


**INFO TAMBAHAN**
❗Plumbum ialah bahan yg boleh menyebabkan bibir kita menjadi hitam apabila dipakai lama kerana ia terdiri drpd toksik logam yang boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kanser..
❗Lipstik ini tidak kalis air, kerana ia mesra solat. Sekiranya "waterproof", maka ia tidak boleh dibawa solat kerana air wuduk tidak meresap pada kulit.

Harga Jualan - RM30

💸 Promosi 20% - RM24
Tidak termasuk pos.
Bahan2 lipstik:
1. Collagen
2. Vitamin E
3. Pearls
4. Olive fruit oil
5. Sunflower seed oil
6. Virgin coconut oil


boleh hubungi kami untuk matlumat lanjut dan stok
01123118546 miela

Jom Pikat Encik Suami.

sesi Memikat
============
Kita bukan nak mengida dan memikat lelaki kat luar sana tu, kita nak pikat en Suami. moga sayang kita ketat ketat. Rindukita setiap hari. tak salahkan jom cuba #pencucifaminiwashNurraysa. Banyak khasiatnya.mila bagitau satu persatu ye.

🌷Kelebihan StemCell Feminin Wash Nurraysa🌷🌷
💖Merawat Keputihan
💖Menghilangkan Bau Hanyir
💖Mengurangkan Jangkitan Kuman
💖Haruman yg wangi
💖Menyegarkan Miss V
💖Menjimatkan(cecair pekat)
💖merapatkn bahagian intim
💖 menghilangakan kegatalan
💖75 ml

 [ RAHSIA TAMBAT HATI SUAMI ANDA ]

====================

'STEMCELL  HYGINE FEMININE WASH NURRAYSA'

*menyegarkan harian anda
*mencegah &merawat keputihan
*merapatkan hubungan suami isteri
*diperbuat dari herba² terpilih
*menghindari dari jangkitan kuman
*mempunyai bauan sangat wangi
*sangat² jimat kerana isiannya jenis cecair pekat
*75ml.

'Bile dah rapat, hati suami tertambat, kasih terikat'

Harga asal rm30
Harga promosi rm25
Pos rm6 sm rm10 ss
Sale!..
Pencuci rahsia wanita

RM25.00

PENCUCI MISS V WANITA
Nurraysa Beauty – 75ml

=============================================
Sekali pakai terus rasa kesan kesegarannya… Cuba la hari ini tanpa was-was
=============================================

Diformulasi secara eksklusif daripada bahan herba terpilih yg terbaik untuk wanita. Bahan daripada herba adalah asas utama bagi penyediaan feminine wash Nurraysa Beauty.

Bahan2 :-
Aqua
Collagen
Manjakani
Glycerin
Citric acid
Allantoin
Cengkih
Stemcell Apple
Castor oil
Menthol
Betel leaf extract
Fragrance

#########
FUNGSI :-
#########

– Kesegaran sepanjang hari
– Jaga kebersihan miss V dengan herba tradisional
– Menambah dan menjaga keyakinan wanita
– Meningkatkan daya cengkaman pada miss v
– Jaga miss v agar sentiasa ketat
– Mengurangkan masalah keputihan
– Mengatasi masalah gatal-gatal


KESEGARAN SEPANJANG HARI. ..TIADA LAGI MASALAH DALAMAN. AWAS BAGI YG DH BERKAHWIN…ENCIK SUAMI PASTI TERTANYA TANYAYG DH MEMPUNYAI ANAK RAMAI KINI KEMBALI SEPERTI MULA MULA BERKAHWIN. ..WOW…HIHI.

#################
CARA PENGGUNAAN :-
#################

Pastikan basuh terlebih dahulu miss V sebelum menggunakan STEMCELL FEMININE WASH 4 in 1. Letakkan beberapa titik pencuci bersama air dan sapukan pada miss V. Dan cuci hingga bersih. Penggunaan 2 atau 3 seminggu..

Elakkan basuh miss v menggunakan sabun biasa dan bercampur dengan Stemcell. Anda akan merasa perubahan miss v semakin ketat dan sentiasa bersih seawal 24 jam selepas penggunaa.

##########
AMARAN :-
##########

JAUH KAN DARIPADA KANAK KANAK DAN SIMPAN DITEMPAT YANG SELAMAT.

DAPATKAN HARI INI HANYA PROMOSI...
RM25.00
NOT 150902765K

BELI SEKARANG KLIK SINI :-
🍓FEMININE WASH🍓

Bahan2 :

1- Aqua
2- Collagen
3- Manjakani
4- Glycerin
5- Citric acid
6- Allantoin
7- Cengkih
8- Stemcell Apple
9- Castor oil
10- Menthol
11- Betel leaf extract
12- Fragrance


💡Klu buat kajian daun sireh Dan manjakani mmg mujarab membunuh bakteria, klu kemaluan wanita dlm keadaan sihat, Napa pulak Nak bunuh kuman tiap2 hari?

💡Teorinya: Nak pkai hari2 bole, xsalah...tapi recommended guna begini:

NORMAL

Kita punya area tu sensitive, utk seimbang kan area tu, kuman jahat Dan kuman baik perlu balance

Jika Tiada masalah, penggunaan 2@3 kali minggu.

💁Wanita mengandung

 tiada masalah jikabermasalahyn yg betul. Utk wanita
 mengandung boleh guna  Dan tidak Akan menyusahkan bersalin sbb kandungan manjakani xtinggi sgt Dan manjakani hanya effect pd otot2 luaran dinding, bukan tulang Dan keseluruhan fungsi rahim. Jadi selamat utk Ibu mengandung. Insyaallah

🙇LELAKI?

Manjakani Dan menthol xbagus utk lelaki. So feminin wash ni xdigalakkan utk lelaki sbb FW Ada manjakani.. Tapi kandungan manjakani xtinggi. Utk detail fungsi merapat Dan utk lelaki tu ....Akan double confirm kan

💁KEPUTIHAN

Klu Kita xada masalah keputihan Yg teruk, Kita Xbole guna FW setiap hari sbb klu guna tiap hari, Kita dah bunuh kuman jahat dgn bnyaknya Dan ini Akan menyebabkan area tu xbalance. So kesan lain maybe Bole kegatalan sbb jadi xstabil

💁Sekiranya keputihan Terlalu banyak, mmg kena jumpa doktor sbb nanti doktor Akan bagi satu Ubat lain utk masukkan ke dalam utk bunuh kuman dr dalam. Keputihan Yg serius berpunca dr dalam, bukan bahagian dinding luar kemaluan

💁Klu sesiapa Ada masalah keputihan, Bole pkai 3@4 Kali seminggu. Sbb Kita pun xnak area tu Terlalu Kering Dan Terlalu lembap

💁Klu pegi jumpa doktor pun doktor xbagi guna hari2 sbb nanti Akan jadi kekeringan kat situ. Bila Terlalu kering Tu la menyebabkan kegatalan

💁Feminin wash ni Kita guna utk jaga kebersihan luar dinding luar kemaluan wanita. Akan tetapi Kita tetap kena jaga area ni daripada Terlalu Kering, Terlalu basah Dan juga kena pasti kan kuman jahat Dan kuman baik balance Ada kat situ


💃PERIOD

💁Utk org Yg period Bole pakai hari2 masa cuci darah period tu


💁Klu pakai hari2 masa period, pakai amount Yg sikit jer. Xperlu banyak. Masa period, kuman jahat banyak, so kena cuci hari2 lepas cuci darah period

💁Org Yg bermasalah kritikal seperti keputihan, Dan period shj digalakkan pakai kerap utk pekbunuhan kuman

💁TEORInya begitu.
 Nak pkai hari2 bole, xsalah...tapi recommended guna cara seperti di atas 👆

Syarat menjadi ahli Nurraysa

Alhamdulillah dah setahun mila bersama produk Nurraysa. seronok sangat kerana setiap hari ade je yang bertanya tentang produk Nurraysa. sedangkan 4 tahun leoas ramai yang tak tahubadanya produk mesra solat ni.

oklah , kat sini mila nak offer siapa yang nak berkongsi rezeki dengan mila. jom kita buat sama sama. jangan risau mila bantu anda untuk daoatkan matlumat  gambar .dan info tentang produk nurraysa. kita buat secara berjemaah.


Ni syarat menyertai nurraysa

Syarat menyertai nurraysa

🌟 Syarat AGENT/STOKIS menyertai jemaah Nurraysa Beauty 🌟

💰 Modal agent adalah RM400, modal stokis RM3000
💰 Boleh memilih & campur kesemua produk di bawah rangkaian Nurraysa Beauty mengikut perkiraan harga agent/stokis.
💰 Mestilah seorang yang komited , bersungguh sungguh, jujur , amanah dan ingin meningkatkan ekonomi hidup.
💰 Menjual produkmengikut harga/promosi yang telah ditetapkan oleh HQ. Jika berlaku ketidak jujuran / penindasan kepada jemaah lain iaitu menjual lagi murah drpd harga di tetapkan, akan di terminate.
💰 Di larang mencuri pelanggan / agent / droship jemaah lain.
💰 Setiap kali restok mestilah minimum RM3000 / RM400 sekurang kurangnya sebulan sekali. Jika sebulan tidak restok, akan di terminate.
💰 Mestilah restock dengan stokis masing2 dan tidak boleh restock dengan stokis/monster lain sesuka hati. Jika ingin menukar stokis/monster , hendaklah beritahu dan berbincang dengan stokis / monster masing2.
💰 Pembayaran penuh tempahan hendaklah dibuat sebelum barang dihantar.
💰 Jika nak upgrade stokis, sale mestilah laju dan mempunyai ramai dropship.
💰 Syarat agent utk upgrade ke stokis, hendaklah menggantikan sorang agent pada stokis masing2.

Jika anda didapati melanggar peraturan di atas, HQ boleh membuang anda dari menjadi agent / stokis nurraysa beauty.

*** Setelah anda bersetuju menyertai jemaah Nurraysa Beauty, anda akan tertakluk di bawah syarat2 di atas, dan akan di guide oleh saya di dalam group whatspp dan akan di masukkan ke dalam group telegram bersama Pengasas Nurraysa Beauty ***

ok yang nak tambah rezeki dan berkongsi rezeki dengan mila, boleh hubungi mila..😉

                    01123118546/0123719546 asmila

17 Ogo 2016

Paraben???... apa tu

Paraben???
APA TU???

mila nak cita sikit tentang pataben. milapun sebelum ni tak tahu apa tu Paraben. nadib baiklah ada kawan kawan bisnes shere tantang oaraben ni. jadi mila rasa mika harus shere krpada kawan kawan semua. ini maklumat penting untuk kita tahu untuk kulit kita sentiasa sihat dan segar.

🔬PARABEN🔬.
------------
Parabens adalah bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet. Ia digunakan untuk melawan bakteria dan kulat. Hampir semua parabens yang digunakan sebagai bahan pengawet adakah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi. PARABENS boleh diserap melalui sistem kulit, darah dan penghadaman.Paraben boleh ditemui sebagai methylparaben, ethylparaben,propylparaben, butyparaben,isopropylparaben,yang terdapat dalam alat solek/ kosmetik.

Kebanyakkan produk mengandungi paraben bagi menjamin ketahanan jangka masa panjang sesuatu produk.

Tapi memberi kesan berbahaya untuk jangka masa panjang jugak bagi kita..

ORGANIC BODY WASH keluaran nurraysa adalah bebas dari Paraben!. Beli dan guna tanpa ragu!

untuk dapatkan harga promosi??
Whatsapp
Sila baca dibawah👇👇👇 bahaya paraben.

❎❎BAHAYA PARABEN❎❎

1)Paraben ni menyerupai  hormone dan ia boleh menggangu fungsi sistem endocrine . Ia boleh menyebabkan kerosakan kepada sistem badan seperti tiroid, ovari, hypothalamus dan juga sistem peranakkan lelaki

2) Penghasilan estrogen yang tidak normal akan meransang kanser payudara. Penyerapan paraben boleh mengalakkan penghasilan estrogen yang tidak normal. Ini boleh dijadikan alasan yang cukup besar untuk anda menjauhi produk yang mengandungi paraben

3)Paraben boleh memasuki salur darah walaupun hanya sapuan diatas kulit. Paraben  yang diambil melaui kulit atau sapuan adalah lebih pekat berbanding melalui minuman iaitu sebanyak 10 kali ganda.

 4)Sekiranya  mempunyai kulit yang sensitive, paraben akan menyebabkan reaksi allergi dan ruam kulit. Kebanyakkan produk penjagaan kulit mendakwa ia adalah selamat untuk kulit sensitive walaupun mengandungi paraben. Penggunaan paraben dalam kuantiti yang amat rendah, dalam jangka masa panjang boleh menyebabkan masaalah kulit yang serius

copypaste
# beraniberniaga
#nurrayysa..
#01123118546😉
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube

Loading...

Iklan